Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Ledig stilling!

Casper

Casper Jespersen

Forretningsrådgiver

Publisert: 30 juni 2020

Forretningsutvikling ved bruk av teknologi er spennende, faktisk så spennende at vi har alt for mye å gjøre. Derfor ønsker vi oss en ny kollega med 2-4 års erfaring, med stor arbeidskapasitet og som er strukturert, analytisk og fleksibel.

Vi ser at markedet og kundene våre liker det vi gjør. For å ta unna trenger vi derfor flere medarbeidere fremover. I første omgang er vi på utkikk etter deg som har et par års erfaring fra arbeidslivet. Du har gjerne erfaring fra leveranseprosjekter innen IT, men dette er ingen forutsetning. Det viktigste for oss er at du kan ta i et tak når det trengs, at du er fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver og at du har en positiv innstilling. 

Drømmekandidaten vår er kvikk og nysgjerrig, men samtidig svært strukturert. I denne stillingen trenger vi nemlig noen som kan holde kontroll på de viktige detaljene som kan utgjøre forskjellen mellom suksess og fiasko for leveranseprosjektene våre. Vi har en svært god track record så langt, og den tenker vi å holde på. 

TomorrowNext AS eier produktselskapet ONwork AS. ONwork er en unik forretnings- og arbeidsplattform i Microsoft Teams som lanseres i markedet høsten 2020. Som ansatt hos TomorrowNext får du også muligheten til å være med på utviklingen av ONwork. 

Vi tilbyr et vanvittig tempo, masse moro og store utviklingsmuligheter om du er den rette. Detaljert stillingsutlysning kommer i løpet av kort tid, men hvis du synes dette er interessant eller vet om noen som kan passe hos oss så ta gjerne kontakt allerede nå. 

 

 

 

 

TomorrowNext er Norges mest konkurransedyktige utviklingspartner.

Vi hjelper bedrifter med å utvikle hele verdikjeden sin ved hjelp av teknologi. Kundene våre sitter igjen med konkurransefortrinn og mer effektiv produksjon. Og ikke minst et solid fundament for å møte morgendagens utfordringer – uansett hva som måtte komme.

Aktuelt

Relaterte saker

La oss ikke snakke om digitalisering

Er du bedriftsleder? Får du vondt i magen når du hører uttrykket “digital transformasjon”? Du er ikke alene. Som bedriftsleder…

Les mer

Bevisst inkompetent på IT?

Det er lov å innrømme at digitalisering er vanskelig, det er til og med normalt. I vår nye artikkelserie gjør…

Les mer